Spar Mulder Zwolle

Spar Mulder is een goed adres voor al uw boodschappen. In onze recent verbouwde winkel vindt u makkelijk alle producten die u dagelijks nodig heeft. Maar bijvoorbeeld ook een kopieer- en stomerijservice, een basisassortiment medicijnen en bloemen en planten. U koopt alleen uitstekende kwaliteit: kijkt u maar eens naar ons prachtige groente- en fruitafdeling, laat u verleiden op de afdeling met ambachtelijk brood van de warme bakker, of verbaas u over het grote wijnassortiment. Ons huismerk biedt u topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dat u een uitstekende service krijgt, is voor ons vanzelfsprekend.

Elke zondag geopend 10:00-18:00

Al sinds 2e kerstdag 2010 is onze Spar elke zondag open. Tegenwoordig van 10:00 - 18:00 uur. Hiermee waren wij de eerste 'echte' Zwolse supermarkt waar je op zondag terecht kan voor alle boodschappen! Vers brood, croissants, pistolets, zelfgeperste sinaasappelsap en alle andere lekkere producten die u van ons gewend bent.

Zakelijke bezorgservice

Reeds 25 jaar bezorgen wij het boodschappenpakket bij diverse bedrijven en instellingen. Sinds eind 2009 is deze service geautomatiseerd om onze capaciteit en servicegraad nog verder te verhogen. Het systeem is ontworpen om het bestellen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken en biedt vele voordelen. Kijk onder het kopje Bezorgservice informatie en registreer voor een vrijblijvend informatiepakket om uw bestelling te kunnen plaatsen.