Spar Mulder afdeling grootverbruik


De bezorgservice van Spar Zwolle is in 25 jaar uitgegroeid tot een solide en kwalitatieve afdeling binnen onze supermarkt. De bezorgservice levert alle producten die zich in het Spar assortiment bevinden op de door u gewenste dag tussen vooraf afgesproken venstertijden. Door de jaren heen is de afdeling van 1 naar 5 bussen gegroeid, welke allen in het bezit zijn van koeling en zo voldoen aan de huidige HACCP-normen.
Door u middels onderstaand formulier te registreren wordt er contact met u opgenomen voor een  uitgebreidere informatie voorziening. Aan de hand van dit gesprek kan er online een persoonlijk profiel gecreëerd worden, waarmee u gemakkelijk uw boodschappen kunt gaan bestellen. Indien gewenst komen wij zelfs langs om het systeem uit te leggen. Daarnaast maken wij met plezier een standaardlijst voor u aan, waar de terugkerende artikelen van uw bestelling op terug te vinden zijn. Dit alles om de bestelprocedure zo eenvoudig mogelijk te maken.

10 redenen om gebruik te maken van de Spar bezorgservice:

 1. Wij bezorgen uw bestelling 6 dagen per week(ma t/m za) incl. pakbon, waarna wekelijks een overzichtelijke factuur volgt.
 2. We leveren uw bestelling  binnen overeengekomen venstertijden uit.
 3. Als bezorgtarief hanteren wij een prijslijn die  5% boven de consumenten-winkelprijs ligt. Indien u dus voor €100,- in onze winkel besteed, kost dit pakket via de bezorgservice €105,-.
  In de praktijk is het nog voordeliger, aangezien deze toeslag  niet van toepassing is op brood, post, tabak en gebak.
  Wij dagen u graag uit dit te vergelijken met de kosten  van een medewerker die levensmiddelen  haalt bij een supermarkt of groothandel. De beleving dat een groothandel voordeliger zou zijn dan de supermarkt is veelal gebaseerd op de exclusieve BTW-prijs en sinds de ‘prijzenoorlog’ vaak een misvatting.
 4. Iedere dag leveren wij vers brood en gebak van ambachtsbakker Blom uit Hasselt.
 5. Doordat de bestellingen van onze bezorgdienst 1 op 1 worden doorbesteld bij onze leveranciers, zijn wij in staat uw bestelling compleet en met de meest gunstige houdbaarheidsdatum te leveren.
 6. U kunt uw bestelling zo ver van te voren invoeren als u wenst en zo voor meerdere dagen vooraf uw bestelling invoeren. Uw bestelling blijft hierna aan te passen tot de deadline. (bijv. handig bij vakanties)
 7. Wij leveren artikelen per stuk, waardoor u dus niet genoodzaakt bent grote hoeveelheden af te nemen. Uiteraard heeft u keus uit ons volledige assortiment.
 8. Voor ingenomen statiegeld (flessen/kratten) schrijft onze chauffeur een kwitantie, waarna deze automatisch wordt verwerkt op uw online factuur.
 9. Maandag besteld voor 23:00 uur betekent woensdag in huis. (etc..)
 10. Het gebruik van een standaardlijst maakt het bestellen van boodschappen overzichtelijk, gemakkelijk en efficiënt. Stelt u zich dit voor als uw persoonlijke boodschappenlijstje, exact met de artikelen die u regelmatig afneemt.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag aanvullende informatie over onze bezorgservice? Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen omtrent registratie en spelregels.


Spar Mulder, afd. grootverbruik